Ejendomsmægler på Østerbro

Vil du have mest muligt ud af dit boligsalg? Så er du heldigvis landet det helt rette sted. Hos Sabakoe kan vi nemlig rådgive dig til, hvordan du kan spare penge på dit boligsalg på Østerbro, samt hvordan du vælger den rette ejendomsmægler.

ejendomsmægler Østerbro

Ejendomsmægler Østerbro - Spar penge på dit boligsalg

Det er ikke alle, der har styr på processerne og de faldgruber, man skal være opmærksom, når man skal sælge sin bolig. Derfor er vi her for at gøre salget nemmere for dig. Vi leder dig igennem processen fra A-Å og tager dig i hånden hele vejen igennem, sådan at du får mest muligt ud af din bolig i sidste ende. 

Skal vi give dit salg et løft?   

Skal du sælge din bolig på Østerbro? Måske har du ikke tænkt over det tidligere, men der er faktisk mange penge at spare, når det kommer til dit boligsalg. Det handler nemlig om en god forberedelse og den rette rådgivning, og derfor er vi her for at hjælpe dig på vej. 

Hos Sabakoe kan vi hjælpe dig med: 

  • At sætte den helt rette udbudspris på din bolig 
  • At vælge den mest egnede ejendomsmægler til din bolig 
  • At gøre din bolig mere salgbar 
  • At forstå processen ved et boligsalg 
  • At spare penge på dit salg 

Kontakt os på +45 31 31 64 94 eller mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Vælg den rette udbudspris fra starten

Der er mange parametre og aspekter, der spiller ind, når du skal have solgt din bolig på Østerbro. Hos Sabakoe kan vi eksempelvis hjælpe dig med at sætte den rette udbudspris, og dette er enormt vigtigt for boligsalget, da den rette udbudspris sikrer dig en kortere liggetid – og dermed også et mere gnidningsfrit salg.

Måske står du med fire forskellige salgsvurderinger af din bolig på Østerbro, og dernæst skal du beslutte, hvilken pris du ønsker at gå med. Det lyder ikke helt nemt, vel? Hvis du sætter prisen på din bolig for højt kan du risikere en lang liggetid, men hvis du sætter prisen for lavt, kan du ende med at tabe penge.

Hos Sabakoe hjælper vi dig med at fastsætte den rigtige udbudspris, sådan at det gavner dig mest muligt i sidste ende.

Hvorfor sælgerrådgivning fra Sabakoe?

Hvis du står og skal sælge din bolig på Østerbro, så er du sikkert også på jagt efter en god ejendomsmægler? Men stop lige en halv – der kan nemlig være besparelser at hente, hvis du vælger at få sælgerrådgivning fra Sabakoe først.

Når du skal have solgt din bolig på Østerbro, kræver det nemlig et stort forarbejde inden din ejendomsmægler kommer forbi første gang. Hvis din ejendomsmægler får et godt indtryk allerede første gang vedkommende træder indenfor, så er du faktisk bedre stillet helt fra start.

Hos Sabakoe kan vi tage et kig på, hvad der skal gøres inden din ejendomsmægler kommer. Vi ved lige nøjagtig, hvad en ejendomsmægler kigger efter, og derfor kan vi også udpege hvilke punkter, der skal rettes op på. 

Find den rette ejendomsmægler på Østerbro

Sabakoe er din fortrolige og 100 % uafhængige rådgiver, og vi står ved din side gennem hele salgsprocessen. Det er desuden vigtigt for os at understrege, at vi ikke har økonomiske interesser i din bolighandel, og derfor gør vi salget helt transparent – vi er her udelukkende for at hjælpe dig.

Hvis man derimod retter blikket mod en ejendomsmægler, så er det væsentligt at huske på, at en ejendomsmægler altid vil være en sælger, og derfor kan man nemt blive fristet til at vælge den første og bedste ejendomsmægler, som man har god kemi med.

Når du skal sælge din bolig på Østerbro er det dog vigtigt, at du benytter dig af en ejendomsmægler, der er kvalificeret og bedst egnet til at sælge lige netop din bolig. Hos Sabakoe hjælper vi dig derfor gerne med at lave en mægleranalyse, sådan at du ud fra et velinformeret grundlag kan beslutte, hvem der skal sælge din bolig.

Kontakt os og få hjælp med salget

Har du besluttet dig for, at du gerne vil sælge din bolig på Østerbro? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få hjælp til at vælge den rette ejendomsmægler, sætte den rigtige udbudspris, eller få en god formidlingsaftale i hus.

Vi står klar til at give dig en kompetent og tryg rådgivning, som gør dit boligsalg legende nemt.

Læs om rådighedsbeløb ved huskøbboligadvokat København og afgiftspantebrev her. 

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!