Finansiering

Når vi snakker køb af bolig, så gennemgår vi din komplette økonomi. Herved danner vi os et billede af, hvordan din økonomi og dine muligheder ser ud.

Vi kan hjælpe dig i gang!

Herunder kan du se en liste af ting, som vi vil gennemgå på mødet.

  • Dine daglige konti og daglige økonomi. Her søger vi at skræddersy sammensætning af lån og type konti sådan, at det giver bedst mulig mening for dig. Vi kigger på eventuelle gebyr for konti og kort og hjælper med opsætning af budget. Ydermere kigger vi sammen på netbank og mobilbank i forhold til, hvad der passer bedst til dig.
  • Vi gennemgår sammen, hvilke produkter der er på markedet, og hvilke der passer bedst til dig. Vi finder de banker, der tilbyder disse produkter og til hvilken pris og vilkår.
  • Til sidst laver vi en opsummering på hvordan du er stillet, og hvilke forhandlingsmuligheder du har i forhold til bank/realkreditinstituttet. Vi tager herefter hånd om dialog med banken/realkreditinstituttet, og forhandler herefter de bedst mulige vilkår hjem til dig.

Derfor bør du vælge os, når du skal sælge din bolig​

Vi er desuden med på sidelinjen hele vejen til dit boligkøb er i hus. Efter endt møde vil jeg bistå med grundig gennemgang af alle dokumenter, og vi tager gerne forhandlingen, når alle dele af aftalerne er på plads.

Dette betyder, at du efter vores møde har op til tre måneder muligheden for at sparre og drøfte ting med mig. Ligeledes svarer jeg glædeligt på alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs i processen. Jeg tilbyder også at tage dialogen med bank og pensionsselskab.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!