Salg af bolig

Du kan få vejledning og rådgivning fra Sabakoes kyndige eksperter i, hvordan du får mest muligt ud af salg af din bolig.

Salg af bolig - sæt den bedste udbudspris for dit hjem

  • Undgå lange liggetider
  • Vælg den rette ejendomsmægler
  • Undgå forkert udbudspris
  • Spar penge og tid på salg af din bolig
  • Få en uafhængig sparringspartner

No cure no pay - Vi sikre et optimalt salg​

Omkostningsfrit - Vores arbejdes dækkes af besparelsen​

+10 års erfaring fra branchen​

8 ud 10 af vores sager får +100.000 dkk ekstra ud af handlen​

Salg af bolig med hjælp fra Sabakoe

Når du kontakter Sabakoe for vejledning, vil du få sælgerrådgivning i, hvordan du bedst håndterer og forbereder dig på salg af din bolig. Da vi er 100% uden økonomisk interesse i dit boligsalg og din bolig, vil vi kunne give dig objektiv vejledning, som du kan nyde godt af.

Vi agerer ikke som ejendomsmægler, men snarere som sparringspartner for dig, der skal foretage salg af en bolig. Vi ønsker blot at hjælpe dig med at gøre din situation og dit boligsalg mere transparent og overskueligt, så du nemmere kan navigere i hvilke beslutninger, der skal tages og hvordan.

De bedste beslutninger tages på baggrund af viden og erfaring, og derfor er det også en god ide at tage fat i nogen, der har styr på tingene. Vi kan hjælpe dig med at danne et overblik over salget af din bolig, og vi kan være behjælpelig med at lave undersøgelser af marked og mægler forhold.

Kontakt os på info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Kontakt os før din ejendomsmægler

For at få mest ud af dit salg af din bolig, skal der laves noget forarbejde, og det skal gøres ordentligt og grundigt. Det gode salg af en bolig starter nemlig, før der tages kontakt til en ejendomsmægler.

Med hjælp fra en sælgerrådgiver fra Mægler Eksperten kan du få råd og vejledning til, hvordan du får mest ud af dit salg af din bolig. Dette handler både om de økonomiske aspekter for dig samt den tilhørende oplevelse.

Er du forberedt inden du møder ejendomsmægleren, vil du også opleve, at tingene kører mere gnidningsfrit. Nogle ting du kan gøre dig af overvejelser, inden du kontakter en ejendomsmægler er, om der skal gøres noget ved din bolig.

Vejledning før salg af din bolig

Vi kommer gerne ud og hjælper dig med at lave en vurdering af, hvor din bolig kan forbedres, inden du sætter den til salg hos en ejendomsmægler. Dette kunne eksempelvis være:

  • Mangler huset lidt ekstra maling?
  • Ville ommøblering give et bedre udtryk?


Vi kommer naturligvis kun med råd til forbedringer i det mindre format, da vi heller ikke ønsker, at du skal bruge unødvendigt mange penge på at renovere din bolig. Vi ønsker blot at hjælpe dig på vej til et godt salg af din bolig.

Vi hjælper med dit salg af bolig

Lyder ovenstående som noget, du kunne være glad for at få hjælp, råd og vejledning til, eller kunne du bare godt tænke dig en sparringspartner til, hvordan du bedst muligt forbereder dig på dig boligsalg? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os.

Vi sidder klar til at tage imod dig, din bolig og salg af din bolig med åbne arme.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

No cure no pay - Vi sikre et optimalt salg​

+10 års erfaring fra branchen​

Omkostningsfrit - Vores arbejdes dækkes af besparelsen​

8 ud 10 af vores sager får +100.000 dkk ekstra ud af handlen​

Skriv til os

Du er altid velkommen til også at kontakte os på både telefon og mail.