Hussalg

Med hjælp fra Sabakoe vil du blive klædt på til et godt hussalg. Vi rådgiver om alt fra valg af ejendomsmægler til salgsprocessen.

Hussalg - Sælg dit hus nemt med personlig rådgivning

Et hussalg kan desværre give mange hussælgere søvnløse nætter og svedige håndflader. Hos Sabakoe mener vi ikke, at det behøver være sådan.

Med personlig og kompetent rådgivning fra Sabakoe vil du blive klædt på til et hussalg, da vi tager dig i hånden og hjælper dig trygt og godt igennem hele salgsprocessen.

For ja, der indgår mange elementer i et hussalg, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig så godt igennem hele processen som muligt. 

Der kan både være forskellige grunde til, at din bolig skal sættes til salg og andre overvejelser, som skal indtænkes i processen. Vi vil derfor gerne hjæpe dig med at bevare overblikket.

Et hussalg er en stor ting, ligegyldigt om du bor i Frederiksberg Kommune, i Nordsjælland eller eksempelvis i Gentofte. Og det kræver forberedelse at sætte sit hus til salg, og det står vi selvfølgelig til rådighed for at hjælpe dig med. 

Dernæst kan det være vanskeligt at få styr på hele finansieringen, der kommer med et hussalg og hele din økonomiske situation. Dette får vi selvfølgelig også styr på sammen. Og så tilbyder vi rådgiving i alle aspekter, så du kan få den helt rette rådgiving. 

Så står du midt i et hussalg på Frederiksberg, i Gentofte Kommune, i København eller i Nordsjælland, kan du modtage den helt rette hjælp hos os.

Kontakt os på mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Hos Sabakoe kan vi hjælpe dig med at:

  • Finde den rette ejendomsmægler til dit hussalg
  • Fastlægge den bedste udbudspris på din bolig
  • Forstå salgsprocessen ved et hussalg
  • Få gjort din bolig mere salgbar
  • Få mest muligt ud af dit hussalg

Da det ikke er alle og enhver, der kaster sig ud i et hussalg hver dag, og det kan være overvældende og en smule forvirrende at forstå, hvilke processer et hussalg kræver.

Ligegyldigt omfanget og størrelsen på dit hus er det en stor ting at kaste sig ud i et hussalg. Der følger mange ting med, når dit hus skal sættes til salg, og har du spørgsmål til din efterfølgende boligsituation, rådgiver vi dig selvfølgelig også herom. 

Behøver du overhovedet en mægler, eller kan du sætte dit hus til salg uden at foretage et selvsalg? Alt dette kan vi rådgive dig om og klæde dig på til, til dit hussalg.

Hos Sabakoe rådgiver vi dig med en stor forståelse for, hvor uoverskueligt boligmarkedet kan være – og netop derfor er vi kommet for at hjælpe.

Det er nemlig ikke alle huse, der er til salg, som bliver solgt hurtigt eller som har høj aktivitet. Dette vil vi gerne komme i forkøbet, så du opnår et succesfuldt hussalg. 

Vores fokusområder

Forberedelse til salg

Før din bolig skal vurderes af en ejendomsmægler, er det vigtigt, at den er salgsklar. Hos Sabakoe klæder vi dig på, så du både kan spare tid, penge og besvær på boligsalget.

Sammen sikrer vi, at dit hus fremstår salgsklart og indbydende, så du nok skal få et salg i hus.

Finansiering

Når vi snakker køb af bolig, så gennemgår vi din komplette økonomi. Herved danner vi os et billede af, hvordan din økonomi og dine muligheder ser ud.

Vi kigger eksempelvis på, hvordan din daglige økonomi ser ud, hvordan vi kan lægge det bedste budget for dig. Derudover overtager vi gerne dialogen med din bank og overvejer, hvilke forhandlingsmuligheder, der vil være relevante og brugbare, når dit hus skal sættes til salg.

Køberrådgivning

Køberrådgivning hos Sabakoe, foregår med os på siden som din boligrådgiver og sparringspartner, i alle aspekter af en bolighandel. Vi har flere modeller for vores rådgivning.

Så har du behov for, at vi sammen gennemgår købsaftalen eller andre dokumenter på dit hus på Frederiksberg eller i Nordsjælland, eller ønsker anden juridisk rådgiving i forbindelse med dit hussalg, er vi parate til at træde til og skabe tryghed hos dig.

Sabakoe har kun dine interesser for øje

Der er flere fordele ved at vælge Sabakoe som din personlige rådgiver, når du skal foretage et hussalg. Først og fremmest er Sabakoe en 100 % uafhængig og fortrolig sparringspartner, som kan rådgive dig, når du skal sælge din bolig.

Du vil få en salgsrådgiver i ryggen, som gør dit hussalg gennemskueligt og nemt at navigere i. I modsætning til ejendomsmæglere, er vi en uvildig rådgiver, hvilket indebærer, at vi ikke har økonomiske interesser i dit hussalg.

Det har sine klare fordele at få rådgivning af nogle, som udelukkende har dine interesser for øje, da det kan gøre en uvant situation langt mere tryg, og samtidig kan vi hjælpe dig med at træffe beslutninger om valg af ejendomsmægler på baggrund af det rette informerede grundlag.

På denne måde skulle det gerne være en tryg og rar oplevelse at modtage vores hjælp og rådgivning i forbindelse med dit hussalg.

Vi har erfaring med hussalg i flere områder såsom i Nordsjælland eller i Gentofte kommune, men også i områder som Frederiksberg og Købehavn. Derfor behøver du ikke at tvivle på vores ekpertise, når det kommer til at vejlede dig, når du skal sætte dit hus til salg i det område, det befinder sig i. 

Vores rådgivere har mange års erfaring indenfor bolighandler og vil hjælpe dig igennem hele salgsprocessen med fortrolig rådgivning, samt økonomisk overblik.

Sådan hjælper vi dig med et hussalg

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du skal i gang med et hussalg. Først og fremmest er det væsentligt, at du vælger den mest kompetente og bedst egnede ejendomsmægler.

Mange ejendomsmæglere hævder, at de er den bedste mægler for dig, men hvordan kan du egentlig vide dig sikker?

Hos Sabakoe kan vi blandt andet hjælpe dig med at lave en udførlig mægleranalyse, som gør, at du kan vælge den rette ejendomsmægler baseret på et velinformeret grundlag – og ikke blot en god kemi.

Vi kan også sagtens hjælpe dig igenem et hussalg, hvor du ikke nødvednigvis ønsker en ejendomsmæglers hjælp til at sælge dit hus i Nordsjælland, på Frederiksberg eller i København. 

Sammen skaber vi et overblik og ser, hvad dine muligheder er, også hvis du ønsker at foretage et selvsalg, når dit hus skal sælges videre.

Kontakt os og få hjælp til dit hussalg

Vil du vide mere om, hvordan vi hos Sabakoe kan hjælpe dig med dit hussalg, eller ønsker du at blive klogere på, hvordan vi eksempelvis kan finde en ejendomsmægler, der er den helt rette for dig?

Vi står klar til at rådgive dig fra A-Z i processen, når du skal lave et hussalg, og vi har fokus på dine ønsker hele vejen igennem, sådan at vi kan sikre dig det bedste hussalg.

Kontakt os i dag, så vi kan tage et møde og finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig på vej med dit hussalg på Frederiksberg, i Gentofte eller andre områder i nærheden af København.

Hvad end du har brug for hjælp til forberedelse af dit salg, økonomi og overholdelse af budgetter, juridisk assistance, valg af ejendomsmægler eller det hele, kan du kontakte os og få hjælp. 

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt! 

Du er også altid mere end velkommen til at kontakte os på mail info@sabakoe.dk, hvis du har nogle spørgsmål til dit hussalg og vil tale med af vores rådgivere.