Køberrådning - Professionelle rådgivere i boligkøb

Hos Sabakoe finder du professionelle rådgivere i boligkøb, som kan føre dig gennem købsprocessen.

Hos Sabakoe får du køberrådgivning uden risiko. Vi er din professionelle og personlige rådgiver, når du skal sælge eller købe hus, lejlighed eller lignende. Vi guider dig trygt gennem alle faser af processen.

Hvad er køberrådgivning?

Helt konkret, så er køberrådgivning en service, der hos Sabakoe, inkluderer rådgivning, hjælp til forhandling, praktisk og juridisk rådgivning, samt vedrørende alt det, der har med køb af ny bolig at gøre. Som boligkøber får man en rådgiver, der er 100% på købers side. 

Få mere ud af dit boligkøb

Vores priser starter fra 4.995 kr.

Finansieringen

Sabakoe indhenter tilbud for dig, som passer dine behov og økonomi.

Den rigtige bolig

Sabakoe finder drømmeboligen og vurderer den ud fra dine kriterier.

Forhandlingen

Sabakoe forhandler pris og kontrakter på vegne og til fordel for dig.

Det endelige køb

Vi sørger for alle detaljerne med det juridiske, så du får ro i maven.

Sabakoe

Vi er eksperter inden for køberrådgivning

Med en uvildig køberrådgivning fra Sabakoe er du sikker på at spare både penge og tid. Vi har nemlig dine behov og kriterier for øje, når vi forhandler os frem til en god aftale.

Kundeudtalelse

Wauhhh hvilken support og assistance.

Havde Ove fra Sabakoe med ude og kigge på hus på amager en søndag middag til et åbenthus, et hus som vi faktisk ikke troede vi havde råd til, mandag formiddag havde Ove snakket med diverse banker, onsdag havde vi fået et ja til køb af hus fra en ny bank, torsdag bød vi og fredag havde vi en accept på vores bud fra sælger.
Vi var 7 der bød og vi fik det alligevel. FANTASTISK.

Ove har stået for alt, vi har egentlig blot skulle bidrage med en digital signatur på de rigtige tidspunkter.
Under hele forløbet har vi følt os i de trykkeste hænder, hvilket er uundværeligt for et par uerfarne førstegangs købere.
Tusinde tak til Ove og Sabakoe.

Christian

Sabakoe

Rådgivning gennem hele dit boligkøb

Køberrådgivning

Den rette bolig er dukket op, men spørgsmål om pris og vilkår lige så. Hos Sabakoe hjælper vi dig med at få svar på de forskellige, vigtige spørgsmål om boligkøbet.

Finansiering af bolig

Vi rådgiver dig gerne i finansieringen af din drømmebolig. Det er nemlig et vigtigt punkt, som også kan være kompliceret. Lad Sabakoe hjælpe dig med forhandlingerne med banken.

Juridisk rådgivning

Sabakoe har styr på al det juridiske omkring boligkøb, og derfor kan du roligt lad os rådgive dig i forhold til dokumenter, aftale og kontrakt. Det hele vil naturligvis være efter dine kriterier.

Køberrådgivning uden risiko

Hos Sabakoe har vi en No Cure, No Pay pris model. Det har vi, fordi vi ønsker at du skal føle dig tryg gennem hele processen, og derfor handler første møde om forventningsafstemning, og prisen er 0 kr. Ved vores første møde snakker vi om dine behov, samt hvordan vi bedst kan hjælpe med køberrådgivning. Slutteligt planlægger vi en gnidningsfri process, og starter op. 

Hvem er vi?

Med mere en 10 års erfaring i branchen, tør vi godt sige, at vi er eksperter i køberrådgivning. Vi er mere end klar til at hjælpe dig gennem hele processen inden for salg/køb, finansiering og rådgivning. Med Sabakoe får du uvildig rådgivning, og vi ønsker kun at gøre dit boligsalg, eller køb, så overskueligt og transparent som muligt.

Ønsker du køberrådgivning fra Sabakoe?

Hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du en sparringspartner og rådgiver, der kan hjælpe dig med at navigere rundt i boligmarkedet, så kontakt os i dag, og få en uforpligtende vurdering.

Skal vi hjælpe dig med at købe en bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!