Boligadvokat København

Står du i en situation, og er ved enten at skulle købe, eller sælge din bolig, så vil du i høj grad anbefales at gøre brug af en boligadvokat København. Ved brug af en ekspert på området, så vil du være sikret at modtage hjælp fra kompetente fagpersoner. 

Du vil opleve, at der vil blive skabt et vis overblik over processens forskellige faser. Det vil sige, at du vil opleve at hele proceduren på jagten om enten at sælge eller købe en bolig, vil blive gennemgået fra start til slut for dig. 

Er du tvivl om, hvad du præcis kan forvente i forbindelse med brugen af en boligadvokat København? Så følg godt med her, for vi hos Sabakoe er her for at hjælpe dig med at blive klogere inden for dette område.

Hvad du kan forvente af en boligadvokat

  • Gennemgang af relevante dokumenter i forbindelse med et boligkøb eller salg 
  • Ansvarlig for korrespondance frem og tilbage
  • I forbindelse med boligsalg – ansvarlig for tinglysning af skødet, frigivelse af købesummen og refusionsopgørelse 


En boligadvokat vil gøre sit bedste, for at sørge for, at der vil blive skabt nogle trygge rammer for dig i forbindelse med enten køb eller salg af bolig. 

Hos Sabakoe kan du opnå meget mere end blot at få viden omkring advokater, du kan netop også opnå køberrådgivning, eller hjælp til at danne et overblik over din finansiering af boligkøb.

Kontakt os på mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Hvornår bør man tage kontakt til en boligadvokat København?

Er det første gang du står i en situation, hvor du enten skal købe eller sælge fast ejendom i København? Så er vi hos Sabakoe opmærksomme på, at det kan være en smule udfordrende at vide, hvornår man skal foretage sig det ene eller det andet i selve processen. 

Som noget af det vigtigste råder vi til, at man tager kontakt til en boligadvokat København, inden man sætter en underskrift på en købsaftale. Dette gør vi netop for, at en advokat kan gennemgå den pågældende købsaftale for dig, og du dermed er sikret, at købsaftalen indeholder et advokatforbehold, som er gyldigt. Det vil betyde, at du vil komme godt fra start.

Lad Sabakoe hjælpe og rådgive dig

En boligadvokat er typisk opmærksom på, hvilke faktorer, der skal kigges efter i en købsaftale, og derfor kan det være en fordel at gøre brug af en ekspert på området.

Som uvidende person inden for dette område, kan det opleves at være uoverskueligt at gennemskue, hvordan og hvorledes med den pågældende købsaftale. Du skal endelig ikke tøve med at kontakte os på mail info@sabakoe.dk, eller udfyld kontaktformularen nedenfor. 

Læs også denne guide omkring boligadvokater.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt! 

FAQ

Hvad er en boligadvokat? 

En boligadvokat er en kompetent person inden for køb og salg af fast ejendom. Det anbefales, at man gør brug af en form for rådgiver, hvis det er første gang man skal ind på boligmarkedet. En boligadvokat sørger for det juridiske i forbindelse med køb eller salg i København. 

Hvad koster en boligadvokat København? 

Dette er der ikke et entydigt svar på, men typisk tager boligadvokater imod betaling pr. time, og satsen ligger oftest mellem 1.000 og 2.000 kr i timen. Man kan også købe en samlet pakke, som oftest ligger på omkring 4.000 kr. 

Er det et krav at benytte sig af en boligadvokat? 

Der er ikke nogen lovmæssige krav i forhold til, om du skal involvere en boligadvokat i København eller ej i forbindelse med køb eller salg af bolig. Det er dog typisk en god ide, hvis man ønsker at køre en fair og fornuftig handel. 

Kan man købe en bolig uden brug af en boligadvokat?

Ja, det kan man sagtens. Der er ikke nogen lovmæssige krav på, at man skal gøre brug af en boligadvokat. Det er dog anbefalelsesværdigt, da man på den måde kan sikre sig at opnå en fornuftig handel.