Offentlig ejendomsvurdering - Bliv klogere på dette i 2023

Boligsalg kan være en uoverskuelig jungle, men med Sabakoe er det gjort nemt som en leg.

ejendomsmægler Gentofte

Har du også hørt begrebet offentlig ejendomsvurdering før, men er du ikke helt sikker på, hvad det er, og hvordan du skal forholde dig til det? Lad Sabakoe være din ekspert. Vi hjælper dig med spørgsmål om salgspris og den ny vurdering i 2023, mm.

Vi hjælper desuden gerne med salg og finansiering af din bolig, så du kan føle dig klædt på til at blive boligejer, eller til at komme af med din bolig til en god pris og i en god proces.

Kontakt os på mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Hvad er offentlig ejendomsvurdering?

En offentlig ejendomsvurdering er en vurdering af din ejerbolig, der bruges som grundlag for blandt andet beregning af ejendomsskatter mm. Vurderingen anvendes desuden til forskellige beregninger, herunder med eventuel fortjeneste i henhold til ejendomsavancebeskatningsloven.

Ny offentlig ejendomsvurdering 2023

Der er i 2023 udgivet et ny offentlig ejendomsvurdering, hvor boligejere kan se den foreløbige vurdering af deres ejerbolig. Dette kan bruges som grundlag for boligskat i det kommende år, hvor det umiddelbart ser ud til, at 4 ud af 5 boligejere ikke vil have ændrede forhold, hvad angår skat.

Den sidste femtedel vil opleve en lidt højere boligskat, men da der samtidig også kommer til at være en skatterabat, vil disse ikke bemærke ændringen.

Allerede i november måned er det muligt for boligejerne, at se hvad den ny boligskat kommer til at lægge på – ud fra en ny offentlig ejendomsvurdering. Det afgår af forskudsopgørelsen, hvad der forventes at blive beskattet på den enkelte bolig.

ejendomsmægler Gentofte

Bliv klogere på dine boligforhold

Vil du gerne vide mere om dine muligheder, inden du investerer i egen bolig, har du brug for køberrådgivning, eller står du med spørgsmål om tingslystafgift, så tøv endelig ikke med at tage fat i Sabakoe.

Vi er din ekspert inden for alt med bolig, salg og køb. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål til din situation – vi mener, at alle har fortjent god rådgivning.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!