Førstegangskøber - Få hjælp til første køb af bolig

Boligsalg kan være en uoverskuelig jungle, men med Sabakoe er det gjort nemt som en leg.

ejendomsmægler Gentofte

Er du førstegangskøber, opstår der hurtigt tvivl og uklarheder. Det kan være utroligt uoverskueligt at gennemskue, hvad du skal være opmærksom på, hvorfor vi står klar med vejledning, tips og tricks. 

Kontakt os på mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Vær klar om ønsker og krav

Vores første råd til dig, som førstegangskøber, er at være helt over dine ønsker og krav. Dette kan betyde, at du bør skrive dem ned, så du altid kan vende tilbage til dem. 

I en uoverskuelig proces overser man hurtigt eller glemmer ting, hvorfor det er så vigtigt at gøre sig nogle tanker om ens krav og ønsker. Dette kan indeholde minimumskrav til værelser, beliggenhed, boligtype, størrelse, badeværelse, altan og meget mere. 

Krav kan også beskrives som faktorer, du/I ikke kan gå på kompromis med i jeres boligsøgen. Ønsker er derimod mere ønsketænkning – hvad håber du/I jeres kommende bolig indeholder?

Hav styr på økonomien

Det er alfa og omega at have styr på økonomien når du skal købe bolig, og som førstegangskøber kan du også kun låne penge til en bolig, hvis dette stemmer overens med bankens ønsker. Du skal derfor have sparet sammen til udbetaling og derudover have et tilpas stort økonomisk råderum. 

ejendomsmægler Gentofte

Få tilbud af flere banker

Som førstegangskøber er det væsentligt at huske at tale med flere forskellige banker, skal du låne penge til finansiering. Du er nemlig ikke tvunget til at vælge første og bedste aftale, men kan med fordel indgå i forhandling med flere banker samtidigt. 

På denne måde kan du vælge det tilbud, som passer bedst til din økonomi. 

Gennemgå boligen på egen hånd

Et godt råd til dig, som førstegangskøber, er at gennemgå boligen med en byggesagkyndig, så du er sikker på, den lever op til aftalen. Sammen gennemgår i fejl og mangler, så du kan være helt sikker på boligens tilstand.

Gennemgå købsaftalen med en mægler

Det er uoverskueligt at købe sin første bolig, især som førstegangskøber. Du kan derfor med fordel gøre brug af en købermægler, så du kan forstå betydningen af dokumenter, prisforhandling og meget mere. 

En købermægler kan desuden hjælpe med at vurdere, om vilkår og betingelser er fair overfor dig, som køber. 

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!