Boligsalg – Fastsæt den rette udbudspris for din bolig

Står du og skal til at sælge din bolig? Med hjælp fra Sabakoe kan du komme nemmere og mere gnidningsfrit igennem et boligsalg. 

Boligsalg - Fastsæt den rette udbudspris for din bolig

  • Spar tid, besvær og penge ved dit salg
  • Få mest muligt ud af dit boligsalg
  • Undgå forkerte udbudspriser
  • Undgå lange liggetider


Kontakt os på mail info@sabakoe.dk. Adressen er Enghavevej 110, 4. th., 2450 København SV.

Tag fat i Sabakoe ved boligsalg

Selvom vi ikke er ejendomsmæglere, så er vi alligevel en investering værd af din tid, for vi kan nemlig give dig sælgerrådgivning.

Hvad menes med sælgerrådgivning, tænker du måske? Vores sælgerrådgivning handler i bund og grund om, at få dig klædt rigtigt og godt på til dit boligsalg, så du undgår lange liggetider, forkerte udbudspriser, sparer penge, tid og besvar, for der er ingen grund til at gøre situationen til en pine.

Så står du med et boligsalg, som du gerne vil have til at gå glidende og uproblematisk, så kontakt Sabakoe i dag.

Forbered dig til dit boligsalg

Som forberedelse til dit boligsalg, kan du også række ud efter Sabakoes hjælp. Vi kommer nemlig gerne forbi og kigger på, hvad du kan gøre for at forberede dig på dit salg.

  • Trænger der til en klat maling?
  • Vil ommøbling gavne salget?
  • Hvad kan forbedres?


Vi ønsker naturligvis ikke, at det skal ende ud i hel renovering af din bolig, men vi vil give dig nogle små tips til, hvordan du forbereder dig bedst på dit boligsalg.

Gør dit boligsalg overskueligt

Sabakoe kan tilbyde dig fuldstændig uafhængig rådgivning i, hvordan du på bedste vis håndterer dit salg. Vi har nemlig ikke økonomisk interesse i hverken dit hus eller dit salg af det, og derfor kan vi tilbyde at være din fortrolige sparringspartner, som du kan dele dine bekymringer med.

Vi søger at gøre ethvert salg af en bolig overskueligt og transparent, så du ved netop, hvad du kan forvente, hvad du kan og bør gøre, samt hvor du skal sætte ind for at få det bedste resultat af dit boligsalg.

De bedste beslutninger tages på et oplyst grundlag, mener vi, og derfor tilbyder vi også at lave undersøgelser for dig, herunder en mægleranalyse, der kan vejlede dig til at vælge den rigtige ejendomsmægler for netop din bolig, samt den rette udbudspris for samme.

Vælg den rette ejendomsmægler til dit boligsalg

Vores fokusområder

Forberedelse til salg

Før din bolig skal vurderes af en ejendomsmægler, er det vigtigt, at den er salgsklar. Hos Sabakoe klæder vi dig på, så du både kan spare tid, penge og besvær på boligsalget.

Finansiering

Når vi snakker køb af bolig, så gennemgår vi din komplette økonomi. Herved danner vi os et billede af, hvordan din økonomi og dine muligheder ser ud.

Køberrådgivning

Køberrådgivning hos Sabakoe, foregår med os på siden som din boligrådgiver og sparringspartner, i alle aspekter af en bolighandel. Vi har flere modeller for vores rådgivning.

Som nævnt opererer vi ikke som ejendomsmæglere, men snarere som en sparringspartner, som du kan betro dig til.

Det er, eksempelvis, super vigtigt at få den rigtige ejendomsmægler for dig og din bolig, hvis du ønsker et succesfuldt boligsalg. Har du en villa, kan det være en god ide at lede efter en ejendomsmægler til dit salg, der er specialiseret i villaer. 

Det er også relevant at se efter en ejendomsmægler, der ved noget om området. Ligger din bolig på Vesterbro, kan det være en god ide at lede efter en ejendomsmægler på Vesterbro, der er stedkendt.

Når du har valg en ejendomsmægler følger der flere ting med, som du kan bruge en sparringspartners øjne på. Dette kunne, for eksempel, være en formidlingsaftale, som du har modtaget fra din ejendomsmægler, der godt kunne bruge et par erfarne øjne til at vurdere, om aftalen er fordelagtig for dig og dit boligsalg.

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!